BLÄ

Vilken skitkväll. Vi var i Sanriobutiken vid Ikebukuro när vi plötsligt fick meddelande om att Tim och Xander, två supertrevliga och roliga amerikaner som bor på guest houset av olika anledningar måste lämna landet. Ikväll. Och inte komma tillbaka. Orkar inte förklara, för det är lite komplicerat, men allt är hemskt, stämningen är helt paj. Jag är jätteledsen. Catherine och Xander är i köket nu och gör svenska pannkakor. Daniel försöker sitt bästa för att hitta på galna planer som ska få dem att stanna, men det går typ inte.

Eftersom de inte hinner ut ur landet ikväll så kommer de bli illegala immigranter från klocksn tolv och imorgon kommer de få så jävla mycket problem. Kanke blir de deporterade och får inte komma tillbaka. I bästa fal på ett år, i sämsta på fem till tio. Så jävla uselt. Allt bara gå grund av otur, missförstånd och lite slarv.

Dessutom har jag lyckats sumpa min rumsnyckel, tog alltså bara EN vecka att lyckas med det. Kommer få pynta 20 000 yen för att byta lås på dörren, räkna vad det blir i svenska kronor och hur mycket jag behövde den utgiften!

Sämst.

Annonser

Ett svar to “BLÄ”

  1. Mum Says:

    Nu tycker jag lite synd om dig Hanna. Skickar med ett nyckelband i paketet, som går från Sverige vilken dag som helst. Ditt mobilnummer verkar inte fungera? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: