Shoppingu

På kvällen efter att jag hade ätit gick jagtill 7&holdings (varuhuset) för att köpa en ny väska, samt till DonQuijote för att kolla på vad locktänger och hårtorkar kostar. Som vanligt när jag skulle göra något värt glömde jag kameran, moshiwaki ga arimasen! (jag har inga ursäkter)

Men jag tänkte ändå berätta lite och visa resultatet! Idag var det mest Donki som förvånade. Bestämde mig för utforska den butiken ordentligt idag, eftersom jag bara varit där en gång förut. Herregud! Den har ungefär samma sortimentsbredd som ett OBS-varuhus för dem som minns dem, och var ungefär fyra gånger så stor som jag trodde. De har ju verkligen allt! Möbler, kläder, hemelektronik, spel och dvder, köks- och städredskap, smink, manikyr, handdukar, sängkläder och madrasser, kablar, ALLT! Mest förvånad blev jag av montrarna längst in. Där satt nämligen ett gäng Luis Vuitton-väskor uppradade! I montrarna bredvid återfanns både Gucci, Chanel, Bottega Veneta, mfl. Kändes helt sjukt att en affär samtidigt kan sälja tre par strumpbyxor för 90kr och väskor för 9 000.

Det här är i alla fall vad jag kom hem med:

img_0782Två väskor! Nämnde ju att jag behövde en ny eftersom min enda stora pajjat. Men tyvärr kunde jag inte hitta någon som var tillräckligt stor för att rymma både skolböcker och träningkläder (när jag behöver det) som samtidigt var snygg. Lösningen? Att köpa två såklart! Kändes helt försvarbart eftersom båda två kostade 100kr st. Fanns hur många som helst som var så himla fina, stod och velade i en halvtimme minst och kommer säkert köpa många fler. Men idag tog jag bara så många som jag behövde. ^^

img_0789Känns som att  jag är i en Alice-period. Mest beror det nog på min frustration över Alice-tyget som ligger i min hylla men likt förbannat inte kommer att bli någon kjol på ett bra tag till. Köpte i alla fall en anteckningsbok och en kalender. Anteckningsboken är för att skriva upp allt möjligt som jag måste komma ihåg, typ kanjikombinationer, ord, var jag sett något fint jag vill köpa, shoppinglistor, etc. Insåg just att jag glömde köpa en fin penna att ha till. =( Får fixa!

img_0791Det här var ju lite random, men jag pallade inte riktigt säga emot… Desutom är det ju alltid trevligt med nya hårspännen! De med stjärnor är så sjukt små, verkligen för barn! Fanns hur mycket som helst sött, kommer säkert komma dit igen. ^^

img_0792Världens sötaste lilla papperssamlare! Trist att jag bara kommer kunna ha den i Japan, för den är gjord för B5-papper, som verkar vara lite standard här. Alla skolpapper är B5, så det blir perfekt för dem.

Innan jag lämnade 7&holdings upptäckte jag att de hade pop’narkad där! Så jag kände mig tvungen att spela en credit. Yay! Kommer nog gå dit mycket i framtiden. ^^ De hade Taiko också, det vill jag bli bra på!

img_0793Tre par strumpbyxor för 999yen, hur kan jag motstå? Hade tänkt hela dagen på att jag behövde nya, och det här är dessutom 80 denier!

Sen är det en hemlig påse med underkläder som inte är för era ögon! Hihi, killen i kassna packae dem så, antar att det är för att jag ska slippa skämmas och visa upp mina pantsu (trosorr) för alla och envar.
Måste dock näma en ”kul” grej. De sålde ganska billiga bhar, så jag köpte en. Behöver nämligen flera, men vågar inte köpa dyra eftersom jag inte vet hur de passar. Men 100kr kan jag ju slänga ut tänkte jag. Vanligtvis har jag 70D, men nu köpte jag 75D eftersom de inte hade E-kupa och det var uppenbart att 70D var för litet. Kom hem, provade, garvade! Den är så himla liten! Jag tror att jag måste ha 70E eller F här, om de ska sitta bekvämt. Måste försöka få tag på nåt ställa där det går att PROVA grejerna, är fan helt omöjligt här i Japan.

img_0799Köpte världens sämsta choklad för 10kr. Det var inte ens choklad i, jag svär. Smakar torrt och konstigt. VARFÖR åt jag upp min schwizernöt så fort?

Köpte asbilliga nudlar också (68yen!) men det är ju jätteointressant… Faktiskt.

Känner mig pank, men jävligt nöjd! Woo!

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: