Shikatta nai yo…

Vilken betyder ”det kan inte hjälpas”. En ganska bra fras för att beskriva vad som händer på 109 när det är payday. Inga bilder från byggnaden den här gången, fotoförbud ni vet. Men vad gör det, ni har ju redan sett allt!

Istället, lite resultatsbilder som säkert bara är intressant för mig själv. YAY!

img_1010På vägen till 109 passerade vi en fantastisk strumpaffär. Köpte ett par strumpbyxor och ett par knästrumporna. Knästrumporna är meccha kawaii!

img_1009Dessutom påminde tagen om Band Brothers-loggan! Och btw, påminner om = påminde mig om, så inga sura kommentarer Stan! ❤

img_1012Det här är faktiskt nästan det enda jag köpte på 109: en kungakrona att fästa i håret, samt två par örhängen. Ringen är från i måndags, men den har jag ju inte visat än! Köpte även en hopfällbar kam med massor av silvriga och gröna strasstenar.

img_1007Efter att 109 och marui stängt, och vi hängt ett tag på central Street fick jag syn på en Book Off, och var såklart tvungen att gå in. Farligt farligt, visade det sig!

img_1014Vad jag kom ut med…

Sju volymer av Bokura ga Ita, min absoluta all times favoritmanga. Har inte gråtit så mycket över någonting tror jag, och var faktiskt nära tårar i affären när jag tänkte på hur tragisk den är och på att jag ÄNTLIGEN snart ska få läsa fortsättningen efter animen.
Tre volymer av Nodame Cantabile, eftersom jag inte pallade få växel tillbaka på 2000yen… Böckerna var nämligen 200yen st!

Första volymen Hachimitsu to kuroba/Honey and clover. Fantastiskt söt liten serie.

Rythm Tenkogu Gold. Äntligen! Har velat ha det spelet i något halvår minst, eller ända sedan den kom ut på DS (minns inte när det var).
Kanji sono mama. Helt enkelt ett kanjiuppslagsverk, där du kan skriva in kanjis du ser på stan eller i böcker och få upp meningen och uttalet. Yay! Nu är det enda jag saknar ett uppslagsverk engelska-japanska och japanska-engelska till DS. Sen är det komplett!
Lucky Star Moe Drill! Jag har hört att det här spelet ska vara ganska kasst, men eftersom jag älskar Lucky Star ca mer än allt annat så var det inte som att jag kunde låta bli.

Kan inte låta bli att skryta om att allt som allt kostade besöket på Book Offen mig ca 1000kr. Och då är både Kanji sono mama och Rythm Tenkogu Gold faktiskt nya spel, och inte begagnade.

Annonser

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: