Kamakura preface

Vi var i Kamakura idag, som sagt. Det ösregnade och blåste hela dagen. Sov dessutom hela resan dit och hem i princip, eftersom jag bara sov 3-4 timmar inatt. Men vi hade det okej ändå. Definitivt bättre än en vanlig skoldag skulle jag säga.

När jag kom hem var jag s jävla slut, så jag har bara försökt värma mig och se lite på anime. Pluggat kanji också, vilket är så jävla bajs-ap-tråkigt just nu. Känner bara hur det går segt och dåligt eftersom jag inte pluggar orden. Dvs det står exempelvis ”こうぶつ” på skärmen, men eftersom jag inte vet vad ordet betyder, så kan jag inte relatera till några tecken som skulle kunna vara de rätta. Det betyder för övrigt favoritmat. När det bli lov har jag lovat mig själv att sätta mig ner och göra massor av vocabulary-sets, men alltså… Fy. Det är säkert 6-700ord som ska in.

Imorgon ska jag lägga upp bilder, orkar inte nu… Då är det även Mokis (mangers) födelsedagsfest! Yay! Ska försöka hinna springa lite på bookoff och så i Warabi innan dess. Men vi får väl se när jag vaknar imorgon…

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: