Stress

Är så jävla stressad just nu. Ligger fortfarande efter med förra och förrförra veckans plugg, samtidigt som jag försöker anamma en ny intensivare studieteknik inför kommande kapitel. Känns som att jag har hur mycket som helst att göra, och absolut ingen tid. Hundratals kanji, nya ord, grammatik och allt bara snurrar i huvudet.

Dessutom är jag så jävla less på det här huset. På mitt rum som är mikroskopiskt, aoporna som hopar sig runt sopkorgarna, odiskad disk, duschar utan varmvatten och så de eviga tvättmaskinerna från helvetet. Sitter mest och drömmer om när jag och Stan ska hit igen om ett par år. Då vi ska bo i egen lägenhet och yenen inte kommer vara så fruktansvärt äckligt hög (den har gått upp den här veckan). Då jag ska gå på Bunka Fashion College och han plugga japanska.

Åhh, det är så frustrerande att allt inte bara kan hända nu. Ärligt. På senaste tiden har jag dessutom tagit reda på saker och insett att det är typ hälften så lätt som jag trodde att komma in på den designskola jag vill gå på. Jag behöver t.ex. bara klara nikkyuu på JLPT, vilket inte ens är den högsta nivån. Jag har ju min femårsplan, och jag arbetar verkligen efter den, men det är så frustrerande ibland att tid går så långsamt. Och så vill jag ju kunna njuta av min tid här NU och inte leva i nån slags fantasivärld, men det är svårt ibland.

Nästa vecka är det i alla fall lov, vilket är så himla skönt. Mamma och Jocke kommer visserligen hit, så det blir väl inte direkt tid till att plugga ikapp, men ändå. Ledigt!

Snart bara två månader kvar också…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: