Åh heliga tvättstuga

Idag har jag tvättat! I VARMVATTEN. För första gången på sex månader. Ååååh, ni förstår inte lyckan över att ha kläder som är ordentligt rena, att öppna en torktumlare och möttas av rykande varma kläder och inte fuktiga knölar som måste hängas på tork över natten. Det är så underbart att jag kan stå ut med att tvättstugan inte ens ligger i min port, och att man måste boka två veckor i förväg.

Insåg dock att jag måste lämna in min en gång vita jacka på kemtvätt om jag vill att den någon gång igen ska vara just vit, och inte äckligt flammigt blekgul.

Igår lyckades jag f.ö. få maten klar nästan exakt när min älskling kom trallandes hem från jobbet. Lagade hans favoriträtt som man ska när man är en god hustru. Sen åt vi Ben & Jerry, den nya sorbeten ”Mango berry swirl”. Ingen hit för mig, men Stan sa att det var den godaste sorbet han ätit.
Efteråt spelade vi Let’s Tap, som är ett ganska nytt spel till Wii, som går ut på att man lägger Wiimoten (kontrollen) på en kartong och tappar med fingrarna på kartongen. Wiimoten känner sen av vibrationerna i kartongen, och använder signalerna för att t.ex. få en gubbe att springa eller hoppa, eller spela takten i en låt. På springbanorna vann jag över Stan, så han blev såklart skitsur och ville veta ”hur jag gjorde” och blev besatt av att få fler guldmedaljer än mig. Men på musikspelet så vann han överlägset, men det är inte så konstigt eftersom han tyckte att det var den ”andliga uppföljaren till Donkey Konga”, och han är en av de bästa i Sverige på det spelet.

Idag har jag exakt inget att göra. Orkar inte städa längre, och Sanna ställde in vår fikadejt. Ska nog skriva ihop ett litet CV (ångest) och försöka söka lite jobb. Så kommer jag ur den här förhatliga tillvaron någon gång.

Annonser

2 svar to “Åh heliga tvättstuga”

 1. Sara Says:

  Jag hoppas att du lägger upp bild på eran gigantiska Yoshi sen! 😀 För visst köpte ni den jätte stora som du tog bild på?
  Har nästan läst igenom hela bloggen, ska till Tokyo om några veckor bara så det är roligt att läsa japan bloggar 🙂

  Ha en bra dag!

  • momiji Says:

   Det är klart! Just nu är den inpackad i plast, och kommer nog vara det ett tag till eftersom vi inte har någon ordning och inte vill att den ska bli skitig. Men det går att se hyggligt ändå, så jag ska försöka slänga upp bilder redan imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: