Suits <3

Igår var det, som alla som har facebook vet, international suit up day. Alla som inte vet vad det kommer ifrån eller varför det är värt att fira kan kolla på den här videon. Eh, inte för att jag vet om man blir så mycket klokare?

Jag var, tråkigt nog, den enda i min klass som faktiskt hade suit dagen till ära, men vad ska man förvänta sig när man är 22 tjejer och två killar? Suit och suit förresten. hade dräktkjol, blus och kavaj vilket väl är någon slags kvinnokostym.

På kvällen var jag däremot på dartklubben (vår onsdagspub) och gissa om folk hade suits? Tippar på att vi var 50-60 personer i lokalen av vilka kanske fem INTE hade kostym? Det var så himla fantastiskt! Till och med tjejerna kom i kostym. Coolast var nog Amanda som snott hela suiten av sin kille. Han är ju japan och kort, så det funkar. Folk som gick förbi darten igår måste ha undrar varför ett gigantiskt gäng 20-somethings står i kostym i en sunkig bar.
Älskar verkligen sånt där, när man liksom är del i en hemlig klubb. Även om det inte är en klubb och det inte var speciellt hemligt så blir det ändå samma känsla. Man gör nånting tillsammans, där helheten blir större än delarna på något vis.

Var ju dessutom inte helt fel att stå och peppa Uppcon 11 med Lendai och RK. Kommer blir så FETT. Nu när alla hypear cosplay lika mycket som jag eller t.o.m. mer så kan det inte bli annat än fantastiskt. Hoppas bara att det inte krockar med min slutredovisning i skolan, då kommer jag ca DÖ.
TRäffade sjukt mycket annat folk. Var helt ärligt länge sedan jag hade så roligt, satt på golvet och grät av skratt tillslut. Var definitivt värt att missa sista tåget hem för det.

Hann även med en helt fantastisk utförsäljning av tyger hos Ida Sjöstedt igår. Var helt kaosartat och höll på att få megapaniken, men jag kom tillslut därifrån med sju meter tyg och femton meter spets till det facila priset av 450kr. Hoppas ni kan göra matten och inse hur sjukt billigt det är! Köpte bl.a. två helt fantastiska spetstyger som ska bli finfina klänningar och kjolar och blusar. Samt ett fantastiskt svart ulltyg med silvriga rutor som ska bli en vinterklänning. Ända negativa är att vi inte gått igenom klänningar eller överdelar i mönsterkonstruktionen ännu, och då känns det meningsläst att göra klänningar än. Så det blir väl till nästa vinter…

Idag har varit en helt fantastiskt usel dag. Har hänt hemska saker och jag har haft en hemsk huvudvärk. Men Stan lyckades få mig på bättre humör med lite cheesy crust på Pizza Hut, och jag dricker te och har ätit en gigantisk bit jordnötspaj. Plus att jag beställde en iPhone 4 16 GB som kommer om ett par veckor. Har ju bara velat ha en i typ ett år?

Imorgon blir en strålande dag!

 

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: